• Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

In Your Dreams

Energisen tarkat rummut, mehevät bassokulut, konemusiikin melodinen matto, ääniefektit ja laulu. Andia Bonnorin musiikki koostuu näistä osatekijöistä, jotka yhdessä iskevät tajuntaan kuin sata volttia. Milloin on viimeksi nähty elektronista musiikkia tekevän rumpalin, joka hoitaa yksin koko setin?

 

Andia Bonnor on brittiläinen muusikko, joka on Lontoossa asuessaan soittanut rumpuja lukuisissa metal-, rock- ja indieyhtyeissä. Ensimmäinen askel kohti elektronista musiikkia oli 1990-luvun lopulla toiminut Tribal Agenda -kokoonpano, jossa rumpuihin yhdistyivät syntikkamelodiat ja ääniefektit.  Pari vuotta sitten alkunsa saanut In Your Dreams lisää keitokseen myös tajunnanvirtaa mukailevat tekstit. 90-luvun drum'n bass -henki on edelleen läsnä, mutta musiikki on tuotettu nykypäivän digitaalisella tekniikalla ja timanttisella asenteella.

 

Viimeiset kymmenen vuotta Andia Bonnor on asunut Mikkelissä, jossa hän takuulla erottuu katukuvasta. Entisen elämän rockvermeet ovat sittemmin vaihtuneet ihonmyötäisiin toppeihin ja minihameisiin, ja Bonnor todistaa, että rumpuja voi soittaa myös korkeissa koroissa.